Terug naar productinformatie

Na Operatie

Hoe kan ik bepalen welke maat geschikt is voor mij?

Heeft u twijfels over welke maat postoperatieve beha het beste voor u is? Het advies voor een postoperatieve beha is maatwerk. Daarom adviseren wij u om contact op te nemen met onze mammacare adviseuse voor een afspraak via email info@uniquebody.nl of telefonisch op het nummer 0348-741740. Zij zal dan op basis van uw persoonlijke voorkeuren en medische indicatie een passend advies geven.

Wat is het belang van een postoperatieve compressie beha?

Postoperatieve compressie beha’s zijn speciaal ontworpen ter bevordering van het herstel na een borstoperatie. Na de borstoperatie start de fase van compressietherapie. Het is in deze fase belangrijk dat u beschikt over de juiste postoperatieve compressiebeha beha om complicaties te voorkomen, pijn te verminderen en het genezingsproces te stimuleren. Het kan voorkomen dat uw mammacareverpleegkundige voorkeur heeft voor een bepaald type beha of merk. Wij adviseren u hiernaar te informeren voor dat u uw keuze maakt.

Wanneer moet ik een postoperatieve beha aanschaffen?

Wij adviseren u een postoperatieve beha aan te schaffen zodra u weet wanneer u wordt geopereerd. Het kan voorkomen dat uw mammacareverpleegkundige voorkeur heeft voor een bepaald type beha of merk. Wij adviseren u hiernaar te informeren voor dat u uw keuze maakt.

Wat is het verschil tussen een postoperatieve compressie beha en een lymf ontlastende beha?

Wij adviseren iedere vrouw een postoperatieve compressie beha na een borstoperatie. Niet iedere vrouw heeft echter een lymf ontlastende beha nodig. Een lymf ontlastende beha wordt vaak geadviseerd indien er oedeem problemen zijn opgetreden na de operatie. De lymf ontlastende beha stimuleert namelijk de afvoer van oedeem en geeft goede steun.

Staat uw vraag hier niet tussen? Stuur dan een mail naar info@uniquebody.nl of bel ons op het nummer 0348-741740. Wij helpen u graag verder!