Algemene Voorwaarden

Algemene verkoop-leverings- en betalingsvoorwaarden internet verkoop van:

UniqueBody                                                          
Hallsteinlaan 13
3446 HM Woerden
E-mail: info@unqiuebody.nl
Telefoon: 0348-741740
BTW nr: NL 1757.03851.B01
KvK nr: 30 229131

UniqueBody heeft persoonlijke service en goede kwaliteit dienstverlening hoog in het vaandel staan. Het oriëntatie- en koopgedrag van de consument is aan het veranderen. Daarom willen wij u de mogelijkheid geven om een bestelling of nabestelling via onze webwinkel te plaatsen.  Wilt u liever toch een persoonlijk deskundig advies maak dan een afspraak in één van onze vestigingen.

Wij wijzen u erop dat u bij het betalen van de bestelling, akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

Bestelling

Na het bestellen van artikelen in onze webwinkel ontvangt u van ons een e-mail als bevestiging van uw bestelling. U ontvangt deze e-mail direct na het plaatsen van uw bestelling. Controleer deze e-mail goed.

Betalen

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, reserveren wij het product voor u en sturen u een factuur als order bevestiging.

Wanneer u heeft gekozen om vooruit te betalen, vragen wij u om het bedrag wat op de factuur staat, binnen 5 dagen over te maken op onze rekening bankrekening.
Wanneer wij het bedrag niet binnen 4 dagen ontvangen hebben, vervalt de reservering.

Verzending

Zodra wij het bedrag ontvangen hebben, sturen wij de zending binnen 1-5 werkdagen naar u toe. De badkleding die in de webwinkel staat is in voorraad, dus wordt binnen 1-3 werkdagen opgestuurd. UniqueBody is hiertoe niet verplicht. Mochten wij hiervan om bepaalde redenen van afwijken dan krijgt u hiervan via e-mail een bericht.
Verzending vindt plaats per post.nl  of bij een grotere bestelling per post.nl/pakketpost.

Levering Retour

Levering geschiedt in Nederland, Belgie en Duitsland;

De kosten van verzending binnen Nederland bedragen € 2,50. Voor bestellingen boven de € 100,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzending naar België of Duitsland gebeurt altijd aangetekend. De verzendkosten zijn € 14,50

Retour

Het is bij UniqueBody mogelijk om bestelde artikelen binnen 7 dagen na ontvangst te ruilen of retourneren wanneer het niet aan uw verwachtingen voldoet.

Alleen ongedragen en niet beschadigde artikelen met kaartjes kunnen  door ons retour genomen worden. Om hygiënische redenen nemen wij slips niet retour.

Werkwijze

U stuurt de zending in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd retour. Niet of onjuist gefrankeerde zendingen worden geweigerd. Sluit een kopie van de factuur bij; retourzendingen zonder een kopie van de factuur kunnen niet door ons in behandeling worden genomen. Vermeld op de kopie duidelijk of u het artikel wilt ruilen (en zo ja, waarvoor), of dat u uw geld retour wilt. Vergeet niet om uw bankrekeningnummer te vermelden als in het geval dat u uw geld retour wilt!

Het retouradres is: Hallsteinlaan 13, 3446HM in Woerden.

Administratie en verzendkosten worden niet vergoed.

Wanneer bij ontvangst blijkt dat de zending niet in originele staat is, kunnen wij u geen geld teruggeven.
Retouren kunnen ook in Woerden worden afgegeven, met een kopie van de factuur.

Het nieuwe artikel wordt zo spoedig mogelijk opgestuurd. Wanneer u uw geld retour wilt wordt dit – exclusief verzendkosten – binnen 14 dagen aan u overgemaakt.

Garantie op materiaal en fabricage fouten

Op badmode zit geen garantie.

Klachten of opmerkingen/ideeën

Heeft u een klacht, opmerking of idee? Neemt u dan contact met ons op via e-mail info@uniquebody.nl

UniqueBody aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten die bij UniqueBody zijn aangeschaft.