Top 3 meest gestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Momenteel hanteren wij een levertijd van 1-5 werkdagen. Heeft u uw bestelling op een werkdag voor 15:00 geplaatst? Dan is de kans groot dat uw bestelling, indien het product op voorraad is, de volgende dag wordt bezorgd (met uitzondering van zon- en feestdagen). Mocht het product moeten worden besteld dan kan de levering tussen de 2-5 werkdagen duren. Indien wij onze levertijd niet kunnen nakomen, brengen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Hoe kan ik de juiste maat vinden?

Heeft u twijfels over de juiste maat? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze mammacare adviseuse voor een afspraak via email info@uniquebody.nl of telefonisch op het nummer 0348-471740. Zij zal dan op basis van uw persoonlijke voorkeuren en een medische indicatie een passend advies verstrekken.

Word de borstprothese vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Ja, de borstprothese wordt vergoed indien u een medische verklaring heeft van uw medisch specialist of mammacare verpleegkundige. De borstprothese wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Het eigen risico wordt bij de vergoeding van de borstprothese wel aangesproken. In 2020 is het eigen risico vastgesteld op €385,00 per jaar. Het verschilt per zorgverzekeraar wanneer u weer recht heeft op een nieuwe borstprothese. In de meeste gevallen heeft u 1 keer per twee jaar recht op een nieuwe borstprothese, wij adviseren u dit na te vragen bij uw zorgverzekeraar. Indien u binnen de vastgestelde termijn een nieuwe borstprothese nodig heeft, omdat bijvoorbeeld uw maat is veranderd, heeft u in de meeste gevallen recht op een tussentijdse vergoeding.

UniqueBody is SEMH gecertificeerd, waarmee het kwaliteitsniveau van UniqueBody wordt onderstreept. Mede hierdoor heeft UniqueBody contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor wij de borstprothese direct voor u kunnen declareren bij de zorgverzekeraar. Wij adviseren u contact met ons op de nemen indien u vragen heeft over dit onderwerp via email info@uniquebody.nl of telefonisch op het nummer 0348-471740.

Alle onderwerpen

Productinformatie Bestellen Betalen, kortingscode & giftcards Bezorgen & levering Ruilen & retourneren Contact opnemen