Wat mag u van ons verwachten?

Ontvangst

De afspraak is gemaakt en wij heten u van harte welkom in onze praktijk.
Na het gebruikelijke kopje koffie starten wij met het ‘intake’ gesprek.

Advies

Tijdens het intakegesprek worden algemene gegevens genoteerd en wordt het adviestraject nader toegelicht. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en medische indicatie geven wij een passend advies, voor wat betreft de keuze van uw borstprothese, lingerie en/of badmode. Noodzakelijke aanpassingen worden direct doorgevoerd.

Administratieve afhandeling

Na het opmaken van de factuur kan er contant of per pin worden betaald.
U hebt, conform uw zorgverzekeraars polis, aanspraak op een goed functionerende passende borstprothese. UniqueBody is door de zorgverzekeraars erkend als leverancier van borstprotheses.
Uw borstprothese wordt via uw basisverzekering vergoed. Wij nemen, in vrijwel alle gevallen, de volledige administratieve afhandeling voor onze rekening. De adviseuse werkt vervolgens de pasrapportage bij.

Nazorg

Binnen zeven werkdagen nemen wij met u contact op om te informeren of alles naar wens is en er nog specifieke vragen zijn.

SEMH

UniqueBody is door de SEMH (Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen) gecertificeerd als Erkend Foundation Speciaalzaak. Hiermee onderstreept UniqueBody haar kwaliteitsniveau. UniqueBody wordt jaarlijks door de SEMH getoetst.

Over UniqueBody

UniqueBody is een erkende en eigentijdse speciaalzaak in het aanmeten en adviseren van borstprotheses, functionele lingerie en badmode gevestigd in Woerden en Utrecht.

Wij staan bekend om onze professionele aanpak, assortiment en onderscheidende service!

Dit alles in een prettige en informele ambiance.

Graag tot ziens!

Adrie Donkersloot-van Nifterik
Uw Mammacare Adviseuse
adrie donkersloot uniquebody