Terug naar productinformatie

Lingerie

Hoe kan ik bepalen welke maat geschikt is voor mij?

Heeft u twijfels over welke maat prothese beha het beste voor u geschikt is? Het advies voor een prothese beha is maatwerk. Daarom adviseren wij u om contact op te nemen met onze mammacare adviseuse voor een afspraak via email info@uniquebody.nl of telefonisch op het nummer 0348-741740. Zij zal dan op basis van uw persoonlijke voorkeuren en medische indicatie een passend advies geven

Wat is het verschil tussen een reguliere beha en een prothese beha?

Een goed passende prothese beha dient als basis voor het optimale en gewenste resultaat van de borstprothese. Een prothese beha is hoger gesloten dan een reguliere beha en is voorzien van speciale hoesjes voor de borst- of deelprothese(s). De materialen van de prothese lingerie zijn zacht en vriendelijk voor de huid. Daarnaast zijn de schouderbanden en zijflanken vaak breder voor extra draagcomfort.

Kan ik mijn eigen beha's nog dragen met een borstprothese?

Nee, over het algemeen kunt u uw eigen beha niet dragen met een borstprothese. Het hangt echter af van uw persoonlijke situatie. Indien u hier meer over wilt weten adviseren wij u om contact op te nemen met onze mammacare adviseuse voor een afspraak via email info@uniquebody.nl of telefonisch op het nummer 0348-741740. Zij zal dan op basis van uw persoonlijke voorkeuren en medische indicatie een passend advies geven.

Is een prothese beha ook geschikt als ik geen borstprothese draag?

Ja, indien u borstsparend bent geopereerd of een borstreconstructie heeft gehad kan een prothese beha zeker geschikt zijn. Na deze ingrepen kan het namelijk onprettig zijn uw oude beha’s te dragen. De borst kan na de bestraling bijvoorbeeld behoefte hebben aan extra steun of de beha beugel kan knellen.

Kan ik bij UniqueBody terecht voor aanpassingen aan prothese beha's?

Ja, indien u een afspraak heeft gemaakt met onze mammacare adviseuse zijn aanpassingen aan een prothese beha mogelijk. Wilt u een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op via email info@uniquebody.nl of telefonisch op het nummer 0348-741740

Hoe vaak moet ik mijn prothese beha wassen?

Wij adviseren u om de prothese beha na 1 à 2 dagen dragen te wassen. De prothese beha moet voorzichtig gewassen worden, bij voorkeur met de hand. Indien u een wasmachine wil gebruiken, adviseren wij u de prothese beha in een waszakje te doen en op een fijn was programma van 30℃ te wassen. Daarnaast mag de prothese beha niet in de droger.

 

Staat uw vraag hier niet tussen? Stuur dan een mail naar info@uniquebody.nl of bel ons op het nummer 0348-741740. Wij helpen u graag verder!